Hoe is kunstmatige intelligentie transformeren van digitale marketing

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Het is 2019 en iedereen heeft een lange weg afgelegd op het gebied van technologie. De meest populaire is AI (Artifical Intelligence), het heeft een sterke impact op ons leven in de vorm van chatbots, slimme apparaten, robotica, en zelf rijden.. auto’s. Deze zijn allemaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van de klant

Wat is AI?

AI is de wetenschap die zich bezighoudt met het bouwen van slimme en intelligente machines, in staat om te denken en te reageren als een mens. Veel organisaties leren AI voor het maken van toepassingen

Hoe AI de digitale marketing transformeert

Een paar jaar geleden, waren marketeers terughoudend om de handen ineen te slaan met Kunstmatige intelligentie (AI) in het opbouwen van hun marketingstrategieën, maar nu na het kennen van de voordelen en resultaten van AI, worden ze verleid om AI te gebruiken in hun marketing. Ze lijken zelfverzekerder en moediger om AI te gebruiken

De bijdrage van intelligente instrumenten en meer bereiken assortiment heeft hen verleid tot het gebruik van AI in hun bedrijf. In eerste instantie is het gebruik van AI als een marketing technologie was beperkt tot alleen grote bedrijven, maar nu is een de kleine bedrijven van de dag kunnen AI-algoritmes implementeren om betere resultaten te genereren

AI heeft alle menselijke inspanningen volledig vervangen en het heeft alle menselijke inspanningen vervangen is zeer effectief gebleken in bedrijven. Ze helpen je om tijd en geld te besparen.

AI is populair worden omdat

  • Het heeft de efficiëntie van het werk verhoogd en is een bleek nauwkeuriger te zijn en resulteerde in minder fouten.
  • Het heeft diepere gegevens geanalyseerd.
  • Met zijn slimme en bruikbare algoritmes kan hij toegevoegd aan de verschillende slimme apparaten zoals GPS-tracker, domoticasystemen, Internet in de dingen, en stem assistenten, etc
  • Het kan zich zelf aanpassen door het leren algoritmen.
  • Met zijn vermogen om gegevens te analyseren en uit te lezen, is AI voortdurend aan het transformeren en revolutionaire industrieën.

Inclusief bankieren, medisch en marketing, verschillende industrieën hebben een grote vraag naar AI

In dit artikel gaan we dieper in op de toekomst van AI in digitale marketing

Hoe AI de handen ineen heeft geslagen met Digital Marketing

Met zijn uitzonderlijke mogelijkheid om gegevens te analyseren en de vermogen om zich aan te passen aan de input, heeft AI de menselijke rol van de mens op zich genomen van het identificeren van marketing trends en het maken van strategieën. Marketeers en merken maken gebruik van de volgende voordelen meer over AI digitale marketing om te besparen meer tijd en geld.

Hoe het helpt om uw digitale marketing inspanningen te verbeteren

Hieronder volgen enkele manieren waarop AI de digitale marketing een impuls kan geven aan digitale marketing inspanningen

Helpt om een beter publiek te begrijpen

AI kan gegevens en het koopgedrag analyseren van uw klanten. Het helpt u om het relevante verkeer aan te drijven, nieuwe klanten, behoudt u uw oude klanten en verhoogt u de verkoop.

Als u een bedrijfseigenaar of marketeer bent, is het de tijd om de volgende zaken te identificeren en aan te bieden oplossingen voor uw zakelijke problemen

Betere gebruikerservaring

Gegevens die via AI worden geëxtraheerd, kunnen worden gebruikt om uw publiek te voorzien van wat het nodig heeft.

Effectieve marketingstrategie

Het helpt u om een effectievere marketingstrategie te ontwikkelen voor uw bedrijf met zijn datagestuurde analyse.

Verhoging van de productiviteit

U kunt het aantal herhaalde taken automatiseren met behulp van AI-algoritmen. Dit zal u helpen tijd te besparen en zal resulteren in meer productiviteit.

Verhoging van de ROI

Het verbetert de besluitvorming en helpt ook bij het creëren van inhoud. Door de implementatie van de juiste strategieën kunt u door middel van de juiste strategieën reikwijdte naar het juiste publiek en bieden ze de deals aan die ze niet kunnen weigeren.

Hier is hoe u kunt gebruiken AI om uw klanten te verwerken nodig hebben

Chatbots

Chatbots zijn een belangrijk voorbeeld van het gebruik van AI-technologie. Ze helpen u om op een goede manier met uw klanten in contact te komen. Chatbots kunnen worden toegevoegd aan uw websites, apps, e-mails en sms-berichten. U kunt chatbots gebruiken om te reageren op vragen van uw klanten. Ze kunnen direct antwoord geven op de meest gestelde vragen van klanten. Ze zijn zeer behulpzaam bij het verbeteren van de ervaring van klanten door communicatie op een menselijke manier.

Sky heeft bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Kunstmatige intelligentie en heeft een machinaal leermodel geïmplementeerd

Het is zo ontworpen dat het automatisch beveelt inhoud aan op basis van de stemming van de kijker.

Een ander voorbeeld is de facebookboodschapper. Ze hebben geïntegreerde chatbots functie in messenger om de klantenservice voor bedrijven te verbeteren.

Voordelen van chatbots:

  • Vermindert de wachttijd voor klanten
  • Ze zijn 24/7 beschikbaar
  • Resultaten in algemene klanttevredenheid
  • Minder kans op fouten
  • Voeg goede humor toe

Het genereren van inhoud

AI is in staat om zelf berichten te schrijven op basis van de meningen of kan goede adviezen geven voor een specifieke branche. Er zijn echter bepaalde gebieden waar de door AI gecreëerde inhoud zeer nuttig kan zijn en zal helpen om bezoekers naar uw website te trekken. Het zal u helpen om tijd en middelen te besparen.

Gebaseerd op gegevens en informatie, AI kan rapporten en nieuws aanmaken..

Bijvoorbeeld, Forbes creëert zijn nieuws met behulp van tools zoals Articiili, Thinglink, Pixabay, Quill, en Wordsmith. Deze zijn intelligent tools die inhoud creëren. Zij leiden de lezer ertoe om te klikken op hun website.

Marketeers moeten een en ander creëren en hun webinhoud optimaliseren, aangezien de manier van zoeken naar inhoud is veranderd.

Met Omniglot.AI is de aanpak anders: dankzij onze plugin kunt u automatisch content genereren in 9 verschillende talen die SEO geoptimaliseerd zijn. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je 5 berichten in het Spaans hebt. Met slechts een paar klikken kunt u 5 berichten in het Frans, 5 in het Engels en 5 in het Nederlands creëren die een hoge kwaliteit hebben dankzij ons algoritme voor automatisch leren, dat niet alleen de beste vertaaltechnologie gebruikt, maar dat het ook combineert met de beste grammatica en spellingscontrole technologieën op de markt.

Stem search, RankBrain en Google’s algoritme zijn de nieuwste AI-ontwikkelingen

Andere ontwikkelingen zijn

– Google Thuis

– Appels Siri

– Microsoft Cortana

– Amazone Echo

Deze dingen hebben mensen zoeken zeer eenvoudig door op een knop te drukken krijgt u de gewenste actie.

Web ontwerp

Het maken van een website zonder de hulp van een programmeur en ontwerper was onmogelijk, maar via AI kunt u uw website maken door gebruik te maken van GRID, die gebruik maken van AI om werk te doen op basis van de door u aangeleverde beelden, teksten, inhoud, oproep tot actie. Ze kunnen in een paar minuten een goed uitziende website maken tegen een zeer betaalbare prijs.

Verkoopvoorspelling

Verkoop voorspellen is het proces van het voorspellen van de verkoop van de toekomst. De AI in digitale marketing heeft het traditionele beheer en de marketing volledig overgenomen. Het heeft een marketingstrategie naar een hoger niveau getild door het analyseren van de betrokkenheid en communicatie van de consument kanalen

AI in de verkoop prognose voordelen is:

– Het heeft verdubbelt de nauwkeurigheid van de voorspellingen

– · AI verkoop de voorspelling neemt toe bij de integratie met CRM-systemen.

– · Hulpbron de toewijzing is slimmer geworden

– · Correct inkomstenprognose

– · Beter strategievorming en toekomstige planning

– · Man en machinale samenwerking om een doel te bereiken en de groei te ondersteunen.

Marketeers zijn het gebruik van geëxtraheerde gegevens om moeilijke vragen te beantwoorden en beslissingen te nemen

Hij antwoordt,

– Is de klant klaar voor een vergadering uitnodigen?

– Ofwel stuurt u een e-mail naar vooruitzicht of niet?

Reclame

AI is bewezen dat het een zeer nuttig en nuttig op het gebied van reclame. Laten we het voorbeeld van Google-advertenties nemen. Ze gebruiken een machine leren en kunstmatige intelligentie om relevante bezoekers te vinden om de gewenste actie uit te voeren. Om deze taak uit te voeren, analyseren ze de informatie van de gebruikers volledig, zoals wat ze het meest hebben gezocht, wat ze hebben vond het leukst, hun demografie, en andere aspecten en detecteer hun belangen.

AI en machinaal leren hebben mensen in staat gesteld om door gebieden te werken die niet met elkaar te verbinden waren. Het ontstaan van AI heeft verschillende voordelen opgeleverd voor Digital Marketing en heeft de winstgevendheid, productiviteit en efficiëntie verhoogd.

Als marketeer of ondernemer is het tijd om uw problemen te identificeren en intelligente oplossingen te vinden voor het oplossen van deze problemen. AI heeft de kracht om het allemaal voor u te doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw zakelijke behoeften en eisen te kennen.

Conclusies

Of je er klaar voor bent of niet, AI maakt steeds meer deel uit van ons persoonlijke en professionele leven. Vooral in marketing. Zoals elke nieuwe trend is kunstmatige intelligentie nu volop kansen en als u besluit een van de early adopters te worden, zullen de voordelen waarschijnlijk niet te overzien zijn.

Dus, waar wacht je nog op?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *